JGV-weekend

Scoutsjaar 2001-2002

vrijdag 12 april tot zondag 14 april 2002

De Brief...

Liefste jong-G/V's

Bij deze worden jullie officieel uitgenodigd op het jaarlijkse "Bal der Vampieren", dat dit jaar zal plaatsvinden in de duistere, onheilspellende en daarom uiterst geschikte omgeving van Turnhout. Jullie zullen je er van vrijdag 12 april tot zondag 14 april naar aloude gewoonte kunnen tegoed doen aan alles wat min of meer bloederig is en uiteraard staan ook de nodige portie plezier en horror op het programma. Kortom, alle nodige ingrediënten voor een geslaagd weekend !
Hoewel ieder onder jullie ooit wel al eens iets heeft opgevangen over deze waanzinnige happening, zal het waarschijnlijk voor de meeste onder jullie toch de eerste keer zijn dat je er zelf bij bent. Zorg dus dat je een goede indruk maakt, haal tijdig je vampierenoutfit van onder het stof en wen maar alvast aan de duisternis…

Hoewel Turnhout niet meteen naast de deur ligt, zouden we toch graag terug beroep doen op de bereidwilligheid van de ouders om ons te brengen en op te halen. Op die manier kunnen we er telkens voor zorgen dat de kostprijs van onze weekends enigszins binnen de perken blijft. Indien jullie kunnen rijden, gelieve dit dan in te vullen op het inschrijvingsstrookje en samen met 20 euro te bezorgen aan de leiding vóór 7 april. Zonodig kan ook contact opgenomen worden met Deborah of Menno.

Inschrijven kan nu (vóór 7 april), via onderstaande knop of link (online) of via de JGV-leiding.

Inschrijven voor JGVweekend

Praktisch

Wanneer? vrijdag 12 april tot zondag 14 april 2002
Waar? Turnhout
Vertrek? vrijdag 12/04 om 18.30u aan het scoutslokaal
Terug? zondag 14/04 om 14.15u aan het scoutslokaal
(vertrek ter plaatse om 13u)
Prijs? 20,00 EUR
Meebrengen: - slaapzak
- matje !!
- verkleedkledij
- ev. muziek
- keukenhanddoek

 

Verdere info vragen aan leiding.

 


Stuur een e-mail
devlievleger@scoutnet.be

Updated by WT: 2002-04-01