Zomerkamp

Scoutsjaar 2002-2003

in Poteau van 30 juli tot 9 augustus

Zaterdag 26 juli: camion laden... hulp!

Op kamp hebben we heel wat materiaal nodig om heel het opzet logistiek te ondersteunen. Om alles daar te krijgen hebben we natuurlijk een grote camion gevonden, maar die moet ook vol geladen worden.
Het plan is dit jaar om al het materiaal in een dag... in te laden in Kessel-Lo, vervoeren naar Poteau en daar ook terug uit te laden. Allemaal op één dag, alle hulp is dus welkom.

Kan jij zaterdag 26 juli 2003 komen helpen de camion te laden?
Afspraak om 7 uur 's morgens aan de scoutslokalen Kessel-Lo!

Zaterdag 9 augustus: Bezoekdag

Vanaf 11u kan je naar het kampterrein in Poteau komen om even met familie en/of vrienden te komen kijken waar uw kleine telg de afgelopen dagen zijn uren gesleten heeft... We vragen ook te blijven tot ten minste 17u; zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen voor de afbraak en opruim van het kamp... als dat niet mooi is!

Reisweg: E40 richting Luik >> sorteren richting Sankt-Vith >> passeer afrit 37 en neem de E42 richting Sankt-Vith / Trier >> afrit 12 nemen: Bellevaux / Ligneuville >> einde afrit links >> richting Recht / Vielsalm (= N660) >> na 500m een T-kruispunt >> rechts = richting Vielsalm >> in Recht aan kruispunt >> rechts = N659 richting Vielsalm / Poteau >> na 3 km links afslaan = richting Sankt-Vith >> na 500m bocht naar links >> onmiddelijk in de bocht de weg rechts inslaan = wegwijzer Mauvaises Pierres >> na 100m (achter huis) rechts indraaien >> dit is het kampterrein.

Voor de personen die er altijd wel in slagen overal verkeerd te rijden, of die onze uitleg maar niets vinden: geen nood. We zullen tijdig de nodige wegwijzertjes hangen vanaf Recht!

Zaterdag 9 augustus: Camion afladen

De camion wordt tijdens de bezoekdag op 9 augustus ook terug ingeladen op kamp en ook terug uitgeladen diezelfde dag in Kessel-Lo.
Het plan voor die zaterdag: kinderen komen opzoeken op kamp, rustig genieten van een dagje open natuur, camion inladen, met de kinderen terug naar huis rijden, camion uitladen in Kessel-Lo, verder genieten van het weekend.

Kan jij zaterdag 9 augustus 2003 komen helpen de camion uit te laden?
Afspraak in de loop van de avond aan de scoutslokalen Kessel-Lo! (afhankelijk wanneer de camion toekomt)

Inschrijvingen?

De inschrijvingsformulieren van het kamp (dat formuliertje uit ons Vlievlegernieuws Kamp editie 2003) samen met de medische fiche mag je opsturen naar Rachel of iemand van de eenheidsleiding. Graag voor het voorkamp (26 juli).

Kampadres

Voornaam en naam
264e F.O.S. Kessel-Lo
Camp des Scouts
Mauvaises Pierres
6692 Vielsalm

Verstuur tijdig uw brief... Reken erop dat de brief makkelijk twee dagen onderweg kan zijn.
(kampdata: 30 juli-9 augustus)

Kookouders gezocht en gevonden!

We zochten nog een aantal ouders om mee te gaan op zomerkamp met ons. NA onze oproepen wensen we nu al de mensen die reageerden te bedanken voor hun reactie.
Voor meer informatie... contacteer de eenheidsleiding of iemand van het eenheidscomité.

Meer info over het kamp

Onze leden kregen een boekje, Vlievlegernieuws Kamp editie 2003, met alle nodige informatie over het kamp. Lees dit boekje grondig door, dan ben je zeker voorbereid op het zomerkamp; als ouder of als lid.
Boekje verloren? Geen probleem, vraag het even aan de eenheidsleiding.

Praktisch

Wanneer? 30 juli-9 augustus 2003
Naar waar? Poteau
Vertrek? woensdag 30 juli 2003 om 9u stipt!!
we verzamelen al om 8u30 aan het scoutslokaal
Terug? bezoekdag op 9 augustus 2003
Prijs? ntb
Verdere info? als lid krijg je een informatieboekje toegestuurd over het zomerkamp

 

Verdere info vragen aan eenheidsleiding.

 


Stuur een e-mail
devlievleger@scoutnet.be

Updated by WT: 2003-07-17