De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Winterbarbecue 2/12/2006

Het éénheidscomité en de leiding van de 264ste F.O.S “De Vlievleger” nodigen U, uw familie en vrienden uit op de TWAALFDE WINTERBARBECUE.

Deze zal plaatsvinden op zaterdag, 2 december 2006 in onze lokalen.

In de namiddag, tijdens de vergadering, komt Sinterklaas op bezoek. Om 17 uur starten we aansluitend met de barbecue. Voor 9,00€ krijg je drie bonnetjes: één voor worst, één voor een brochette en één voor een stukje lamsvlees, en naar keuze, “winterstoemp” of rijst met Provencaalse saus erbij.En omdat een dessertje altijd leuk is, bieden de seniors dit jaar ook een dessertbordje aan. Op deze manier trachten ze al wat te sparen voor het buitenlandse kamp. Verder komt de opbrengst van dit alles ten goede aan de werking van onze éénheid en aan het onderhoud van de lokalen.

Graag ontvangen wij een inschrijving terug VÓÓR 28 november 2006, voorzien van je naam. Telefonisch inschrijven kan ook op één van de bekende telefoonnummers, of stuur een mailtje naar elsvalvekens@hotmail.com.

Alvast bedankt en tot zaterdag 2 december!

No tags.