De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Welpenweekend

Beste welpen en ouder(s),

We gaan op weekend! En niet zomaar een weekend, we gaan ons 3 dagen helemaal onderdompelen in de wereld van Harry Potter! Van 9 -11 mei bevinden we ons op Zweinstein, hogeschool voor Hekserij en Hocus-pocus waar we nieuwe spreuken zullen leren, de gekste dieren en tovenaars tegenkomen, zwerkbalwedstrijden houden, …

Kortom 3 dagen pure magie!

We spreken vrijdag 9 mei af aan de lokalen om 19 uur , met reeds een avondmaal achter de kiezen en dit zeker in onze rugzak:

  • Slaapzak + matje
  • Speelkleren
  • 15 euro
  • Verkleedkledij (padden en uilen laten we thuis J )
  • Toiletzak

We vragen aan de ouders om telefonisch of via mail te bevestigen wie er meegaat dan hebben we een zicht hoeveel eten we moeten voorzien. We zoeken ook nog chauffeurs om ons vrijdag ter plaatse te brengen, dus als je dit ziet zitten, laat het zeker weten!

Emailadres: karlienb@hotmail.be

Gsm-nummer: 0485/24.19.15

 

 

Zondag 11 mei om 10.30 uur mogen de tovenaars en heksen opgehaald worden op dit adres:   Sneppenstraat 13 , 3010 Kessel-Lo (Lokalen scouts Vlierbeek)

We spreken redelijk vroeg af op zondag, omdat het die dag ook voorjaarsbrunch is in onze lokalen. Dan is het zeker haalbaar om daar nog naar toe te gaan.

Magische groeten,

Gust, Gunnar, Ruberwa en Karlien

 

PS: Wegens examens van de leiding gaan we de welpenvergadering op 14 en 21 juni aflassen. Schrijf dit alvast bij in het boekje want dit staat er niet in vermeld!

No tags.