De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Brunch

Beste ouders en vrienden,

Het is weer bijna zo ver: het éénheidscomité en de leiding van de 264ste F.O.S. De Vlievleger nodigen jullie  uit op zondag 10 mei 2015, voor onze achtste  VOORJAARSBRUNCH.

Er zal een heel gevarieerd aanbod  zijn om de lente gepast verder te zetten. Je kunt alvast uitkijken naar pasta-, aardappel-, tomaten-, fruit- en slaslaatjes, soep, spek en eieren, quiches, zelf te beleggen broodjes, krentenbrood, cake, pannenkoekjes,fruitsap, koffie, thee, chocomelk…….

Van 10 u tot 13 u kan je je in onze lokalen te goed doen aan al dit lekkers. We vragen hiervoor  10 € voor volwassen,  5 € voor kinderen tusen 3 en 12 jaar,  jonger dan 3 jaar: gratis.  Cava is afzonderlijk te betalen (per glas of fles).

 

We hebben inmiddels de bevestiging dat we subsidies krijgen om de andere helft van onze lokalen te isoleren! Bovendien gaan we ook dubbel glas zetten en anti-inbraakroosters voor de ramen. De opbrengst van de brunch zal hiervoor alvast zeer welkom zijn.

Bovendien is dit de ideale gelegenheid om nog eens een babbeltje te doen met de leiding van je kind(eren) en vragen te stellen over het kamp.

Gelieve in te schrijven vòòr maandag 4 mei (vergeet niet je naam duidelijk te vermelden). Dit kan telefonisch, bij iemand van de leiding,  of door een mailtje te sturen naar elsvalvekens@hotmail.com.

 

Alvast bedankt en tot 10 mei (en breng gerust vrienden en familie mee)!

 

Het éénheidscomité                           De leiding

 

ps: ook op zaterdag 9 mei is het gewoon scouts voor iedereen!

 

Ondergetekende (graag in hoofdletters)…………………………………………schrijft in voor

 

………….volwassenen                                                   x 10 € = ……..€

………….kinderen tussen 3 en 12 jaar                           x  5 € = ………€

No tags.