De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Welpenweekend

Liefste welpen,

Volgende week is het zo ver: we gaan op weekend!

Omdat we ons weekend hebben moeten verplaatsen van datum, hebben we helaas geen geschikte lokalen meer gevonden om naar toe te gaan. Daarom hebben we gekozen voor een ietwat speciale versie van een scoutsweekend: we gaan kamperen, en wel gewoon in de tuin van Marie. Op die manier kunnen we bovendien nog naar het evenement voor het 50-jarig bestaan van FOS, dat plaatsvindt in het Provinciaal Domein.

Jullie worden verwacht op vrijdag 15 april om 19u30 bij Marie thuis (Lijsterlaan 5). Wij zorgen dat er een tent staat waar jullie je in kunnen installeren. We zorgen ook nog voor een kleine hap, maar je zorgt wel best dat je al gegeten hebt.

Zaterdag trekken we dan naar het Provinciedomein van Kessel-Lo, waar we met alle andere FOSsen van Vlaams-Brabant de dag zullen doorbrengen.
Je ouders mogen je zondag om 10u weer komen halen. Wie ingeschreven is voor de brunch, hoeft niet gehaald te worden, maar kan met ons mee naar de scouts. We vragen wel om dan even iets te laten weten. Wie nog wil inschrijven voor de brunch kan dat doen door een mailtje te sturen naar elsvalvekens@hotmail.com. Meer info over de brunch vind je op de site.

Wat breng je best mee?

  • een matje/veldbed/luchtmatras en een (warme) slaapzak
  • een warme pyama
  • schoenen en kleren waarin je goed kan spelen
  • een brooddoos en drinkbus (leeg, wij zorgen wel dat die gevuld geraken J)
  • een kleine rugzak
  • uniform!
  • toiletgerief
  • regenjas
  • 20 euro

Als je meegaat, stuur dan even een mailtje naar floorvanboxem@hotmail.com. Ook met vragen kan je op dat adres terecht. Vermeld zeker ook als er dingen zijn waarmee we rekening moeten houden, zoals allergieën, medicatie, of andere dingen die we best weten.

Wij hebben er al zin in!

Dikke kussen van jullie leiding

Elias, Emile, Esther, Floor, Korneel, Marie, Robin en Toon

No tags.