De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Jong-giverweekend

Hallo jong-givers

Het is bijna zo ver, we gaan op weekend!

Denk maar niet dat dit een gewoon weekend zal worden.

Het wordt een weekend vol ontberingen en gevaar, want wij zullen ons namelijk verplaatsen in het leven van een VLUCHTELING! Trek maar allemaal kleren aan die goed vuil kunnen worden en sta klaar voor een avontuurlijke trip door het leven van een vluchteling.

We spreken af op vrijdag 29 april om 18u voor het station van Leuven (Martelarenplein). Van daar pakken we de bus naar onze weekendplaats. Wees op tijd want de bus vertrekt een kwartier later! Zondag staan we om 11:30 terug aan het station van Leuven waar je ouders jou mogen komen ophalen. Het weekend gaat door in Langdorp (3201), Aarschot Bossestraat 5. We voorzien nog wel een kleine knabbel voor vrijdagavond, maar je zorgt best dat je al gegeten hebt.

Breng zeker een matje en slaapzak mee. Vergeet ook -afhankelijk van het weer- geen zonnecrème en regenjas. Ons geweldig avontuur kost je 25 euro. Die 25 euro storten je ouders voor Donderdag 28 april op volgend rekeningnummer: BE09 7795 9927 8057 met als bijschrift “Inschrijving weekend JV (Naam kind)”

Als je meegaat, stuur dan even een mailtje naar jessepiot@hotmail.com, dan hebben wij er een idee van met hoeveel we gaan zijn. Doe dit graag ten laatste woensdag 27 april. Voor vragen of noodgevallen kan je ons bereiken via bovenstaand mailadres en via 0485/745968.

Groetjes van jullie leiding,

Eva, Marieke, Stan, Milo en Jesse

No tags.