De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Soiree Senior – ouderfuif

Het is weer zover! Bel de babysit maar en zorg voor een dagje vrij, want vroeg zal je niet naar huis gaan!

De Seniors nodigen jullie zaterdag 14 mei uit om nog eens goed uit de bol te gaan en de stress van het dagelijks leven eruit te schudden. Een hele nacht lang zal er gedanst worden op jullie favoriete plaatjes. Een unieke kans dus om je dansschoenen uit de kast te halen en te stoeffen met de ervaring die je al hebt opgedaan!

Bovendien worden er aan het begin van de avond hapjes geserveerd en krijg je bij het binnen gaan een gratis glas Cava. De seniors zullen alles uit de kast halen om jou een fantastische nacht te bezorgen!

Al de opbrengst gaat naar het buitenlands kamp van de Seniors in Portugal.

*LOCATIE: Zaal PATMOS Abdij Van Het Park 3000 Leuven
*INKOM: 5 euro (glas Cava en hapjes inbegrepen)
**ZET JE FAVORIETE DANSPLATEN OP DEZE PAGINA ZODAT ZE ZEKER WORDEN GEDRAAID!

No tags.