De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Brunch

Beste ouders, scoutsjes en scouts, vrienden en sympathisanten

Naar jaarlijkse traditie nodigen we iedereen van harte uit om samen met ons de lente in te zetten. Boek het alvast in je agenda: op zondag 22 april is het tijd voor onze alom gekende, super gezellige en overheerlijke Vlievleger VOORJAARSBRUNCH

Tussen 10u en 13u mag je je verwachten aan heel wat lekkers: slaatjes allerhande, eitjes, quiches, broodjes, pannenkoekjes, …… vergezeld van een kop koffie, thee, een glaasje fruitsap of chocomelk. Kostprijs? 12 € voor volwassen, 6 € voor kinderen tussen 3 en 12 jaar, kindjes jonger dan 3 jaar smullen gratis. Drank is inbegrepen. Enkel voor Cava vragen we een supplement (per glas of fles).

De opbrengst wordt goed besteed aan onderhoudswerken aan de lokalen, aankoop van materiaal en andere kosten voor het kamp.

Heb je er helemaal zin in? Schrijf je dan in vòòr dinsdag 17 april. Dat doe je door een mailtje te sturen naar vlievlegeroudercomite@gmail.com met het aantal volwassenen en kinderen dat je inschrijft. Of vul dit strookje: uitnodiging brunch 2018 in en geef dit aan iemand van de leiding. Betalen doe je de dag zelf in cash, liefst gepast. We kijken alvast uit naar een talrijke opkomst! Tot dan !

Het éénheidscomité

No tags.