De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Vlievlegerquiz

Beste scoutsvrienden en quizzers ter lande!

De seniors van FOS De Vlievleger zijn aan hun laatste jaar als lid bezig. Over enkele maanden laten ze hun onbezorgde leventje achter zich en treden ze toe tot de leidingsgroep. Om af te sluiten met een hoogtepunt, trekken we dit jaar op buitenlands kamp in Polen. Elf dagen genieten van het beste wat de natuur ons te bieden in een warme, onbevangen sfeer. Als voorbereiding op het leiding worden, dienen ze hun kamp volledig zelf te verdienen en om de spaarpot wat spijzen, organiseren ze dit jaar de scoutsquiz.

We nodigen jullie dan ook graag uit op de jaarlijkse scoutsquiz op 27 april in de Regenboog te Kessel-lo ten voordele van het buitenlands kamp!

Wie heeft de penicilline uitgevonden? Op hoeveel dwergen moest Sneeuwwitje passen? Wie schreef de Leeuw van Vlaanderen? Wat is het basisingrediënt van moussaka?

We trakteren jullie op een spervuur van vragen om duimen en vingers bij af te likken. Meedingen voor de eindoverwinning kan in groepen van 4 tot 5 personen.

Dus ben je een fan van quizzen of heb je gewoon zin in leuk avondje uit met vrienden, familie, collega’s of buren? Treuzel dan niet in en schrijf je in! Inschrijven kan voor €25 per groep en gebeurt via het mailadres rikvanboxem@hotmail.com.  Gelieve een groepsnaam te vermelden.

Veel succes en hopelijk tot dan!

De seniors,

Tuur, Hannah, Louis, Olivio, Linde, Maud, Nathan, Mika, Wouter, Emma, Stan, Arne, Eva, Rik en Arnout

Praktisch:

De Regenboog

Schoolstraat 2

3010 Kessel-lo

Facebookevenement: https://www.facebook.com/events/595566784128095/

No tags.