De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Eenheidsuitstap

Dag iedereen
Zoals altijd gaan we in het begin van de zomer op een leuke en gezellige daguitstap met heel de scouts. Ook dit jaar gaan we met z’n allen naar de zee, meer bepaald Oostende. Met een beetje geluk wordt het een heerlijke zomerdag aan de kust!
Voor de oudste takken zal er een stadsspel worden voorzien en ook de jongere takken zullen vermaakt worden met allerlei strandspelen. Als de weergoden ons niet gunstig gezind zijn, dan kunnen we nog altijd naar het zwembad van Oostende. Neem dus zeker je zwemgerief mee! Daarnaast is het belangrijk om een petje en zonnecrème mee te nemen zeker voor bevers, welpen.
Dit jaar valt de daguitstap op 2 juli, een beetje later dan anders. Dit komt omdat de leiding nog examens heeft op 25 juni. Het enige wat je moet doen is inschrijven voor 30 juni bij Jasper. Dit doe je via mail (jasper_verhaegen@hotmail.com of telefonisch (0471/473488).
We spreken zaterdag 02 juli om 9u15 in de stationshal van Leuven af Normaal zullen we ’s avonds rond 17u25 terug in Leuven zijn. De prijs bedraagt 15 euro per persoon, te betalen bij vertrek. Zakgeld is verder niet meer nodig. Vergeet ook zeker je picknick niet!
Groetjes
Jullie leiding

No tags.