De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Eenheidsuitstap

Dag iedereen,

Zoals altijd gaan we in het begin van de zomer op een leuke en gezellige daguitstap met heel de scouts. Dit jaar gaan we, net als vorig jaar, met z’n allen naar de Halve Maan in Diest.

De Halve Maan is een provinciaal domein met een zwembad en een aantal attracties zoals pedalo’s, kayaks, trampolines, … . Neem dus zeker je zwemgerief mee! Hopelijk wordt het een stralende zomerdag, dus vergeet ook niet om een petje en zonnecrème mee te nemen, zeker voor bevers en welpen is dit aan te raden. Als de weergoden ons toch niet gunstig gezind zijn, dan kunnen we nog altijd naar het zwembad van Diest.

 

Dit jaar valt de daguitstap op zaterdag 28 juni. We spreken af om 9u30 aan de voorkant van het station van Leuven. We zullen rond 17uur terug aan de voorkant van het station van Leuven aankomen. De prijs bedraagt 15 euro per persoon, te betalen bij vertrek. Zakgeld is verder niet meer nodig. Vergeet ook zeker je picknick niet!

Gelieve in te schrijven voor 22 juni bij Ada. We moeten op tijd onze tickets voor de Halve Maan reserveren, dus gelieve tijdig in te schrijven. Dit kan telefonisch (0479/259482) of via mail (devlievleger264@gmail.com).

Hopelijk allen tot dan!

Groetjes,

Jullie leiding

No tags.