De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Wijnverkoop seniors 21 november

Beste ouders, scoutsvrienden, gewone vrienden, oud-leden, familieleden …

Een nieuwe delegatie seniors is aangekomen en dit betekent het laatste jaar van lid zijn. Eindelijk zijn we seniors en bijna leiding! Maar voor we al die verantwoordelijkheid op ons gaan nemen, gaan we in de zomervakantie op buitenlands kamp. Hiervoor doen we doorheen het jaar verschillende acties om van dit kamp het beste kamp van ons scoutsleven te maken. We organiseren onder andere een quiz, wijnproefavond, een ouderfuif en nog veel meer. Gedurende het jaar mogen we ook af en toe de leiding helpen bij het leiding staan zodat we voorbereid worden op volgend jaar.

Dit jaar kunnen jullie weer genieten van een wijnproefavond. Jullie kunnen hierbij verschillende wijnen proeven en over deze wijnen krijgen jullie natuurlijk ook de nodige uitleg van een expert. Deze wijnen zijn perfect voor tijdens de feestdagen of een gezellig avondje met je geliefden. Jullie kunnen van deze gezellige avond en heerlijke wijnen genieten op vrijdag 21 november. Hiervoor zijn jullie allen welkom in onze lokalen (Schoolstraat 13, 3010 Kessel-Lo) om 19:30u. Er zullen genoeg verse hapjes door ons geserveerd worden om te consumeren bij de wijn. Als één of meerdere van de wijnen zichzelf hebben verkocht met hun heerlijkheid, kan je deze wijn bestellen bij ons.

Als je deze fijne avond zeker niet wil missen laat onze leiding dan liefst iets weten via een mailtje: adajanssen@hotmail.com of telefonisch:
Ada: 0479 25 94 82. Zo weten wij hoeveel mensen ons vergezellen op deze gezellige en leerrijke avond. Ook als je vragen hebt mag je ons contacteren.

Als je 21 november niet kan komen naar de wijnavond, maar toch een lekker flesje in huis wilt halen en ons wilt steunen kan je nog altijd wijn bestellen. (Bij deze brief voegen we een lijst toe van alle wijnen  en een bestelstrook.) Je kan de wijn bestellen via mail of door het bestelstrookje aan één van de seniors te geven of aan één van onze leiding (Ada Janssen of Wannes Anthoon)

Wij zien jullie allemaal heel graag terug op 21 november en danken u alvast voor de steun!

Het seniorteam.

Arnout, Robin, Hannah Elias, Lukas, Korneel, Emma, Emile, Milo, Max, Esther, Jesse, Kato, Rik, Eva, Karel, Ellen, Stan, Ada en Wannes

 

Bestelformulier

No tags.