De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Wijnverkoop seniors

Beste vrienden van de scouts

Een nieuw scoutsjaar betekent een nieuwe lichting Seniors. Om onze jaren als lid van de scouts af te sluiten, gaan we deze zomer op buitenlands kamp. Om dat mogelijk te maken, organiseren we een jaar lang allerlei activiteiten. Naast de wijnverkoop doen we ook een ouderfuif, een quiz en een jongerenfuif. Ook voor kleine klusjes staan we steeds klaar; kijk hiervoor zeker eens in het eerste scoutsboekje van dit jaar. We zullen jullie steeds op tijd op de hoogte brengen van onze naderende activiteiten.

Nu het scoutsjaar enkele weken bezig is, komt onze eerste activiteit dichterbij. Naar jaarlijkse gewoonte is dit een wijnverkoop waarvan de opbrengst integraal naar ons buitenlands kamp zal gaan. De wijnproefavond gaat door op vrijdag 11 december in de scoutslokalen (Schoolstraat 13, Kessel-Lo). Met de hulp van een professionele wijnproever van wijnhandelaar Bu-V Werchter is dit het ideale moment om enkele bubbels en wijnen voor de feestdagen uit te kiezen. We starten om 19u00, maar ook later aansluiten is mogelijk. Wij voorzien hapjes. Je kan nadien de wijnen bestellen die je goed hebben gesmaakt. Wij zullen ervoor zorgen dat ze bij u zijn voor de start van de feestdagen.

Stuur een mailtje naar katovanboxem@hotmail.com  om te laten weten of je komt. Zo kunnen wij een inschatting maken van de hoeveelheid kaas en brood die we moeten voorzien. Twijfel ook bij verdere vragen zeker niet om ons te contacteren!

We hadden gehoopt jullie bij deze brief al een lijst met de wijnen die we zullen aanbieden te kunnen presenteren, maar dat is helasa nog niet mogelijk. Met wat vertraging dus, zullen we binnenkort iedereen een bestelformulier en overzicht van de wijnen bezorgen. Bestellen kan door ons na de wijnproefavond een mail te sturen of door een bestelstrookje af te geven aan één van de seniors of de leiding. Wie er op 11 december niet bij kan zijn, maar ons graag wilt steunen, kan natuurlijk ook bestellen via mail.

 

Alvast bedankt voor de steun!

Marie, Sem, Ella, Saskia, Dexter, Stephanie, Floor, Nathan, Maya, Isaro, Arne, Ruberwa en Kato

No tags.