De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Belangrijk bericht voor de welpen!

Liefste welpen,
Beste ouders,

Dit jaar bestaat FOS 50 jaar. Daarom is er op 16 april een groot evenement gepland met alle eenheden van FOS uit Vlaams-Brabant en Brussel. Als ‘voorbereiding’ daarop leek het ons wel leuk om al eens kennis te maken met een FOS uit de buurt. Daarom gaan onze welpen deze zaterdag 27/02 samen met de welpen van de FOS van Linden een spel spelen in het Provinciedomein van Kessel-Lo.

We spreken af om 14u aan de parking van het Provinciedomein aan de Holsbeeksesteenweg (de parking aan het skatepark). Jullie kinderen mogen daar terug opgehaald worden om 17u. Mocht dit een probleem zijn, neem dan gerust contact op met de leiding! Samen vinden we zeker een oplossing. Het enige dat jullie moeten meebrengen is €1 en een regenjas voor als het zou regenen. Zorg zeker ook dat je in uniform komt!

Volgende week (dus op 5 maart) is het geen scouts omdat de leiding dan op weekend is. De week daarna staan we weer paraat! En om jullie niet langer in spanning te laten kunnen we ook dit al verklappen: het welpenweekend zal doorgaan van vrijdag 29 april tot zondag 1 mei. Meer info daarover bezorgen we jullie binnenkort. Onderaan vinden jullie nog een klein overzicht van de activiteiten voor de komende twee maanden.

Vragen? Geef gerust een seintje via dit mailadres of op 0473/717041 (Floor)

Groetjes,
De welpenleiding

Elias, Emile, Esther, Floor, Korneel, Marie, Robin en Toon

Planning welpen

Maart
05/03 Geen vergadering (leidingsweekend)
12/03 Iets met speelgoedautootjes
19/03 Iets met opruimen
26/03 Iets met bouwen

April
02/04 Iets met Pasen
09/04 Iets met beestjes
10/04 Evenement 50 jaar FOS (info volgt)
23/04 Iets met blokjes
30/04 Weekend! (info volgt)

No tags.