De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Uitnodiging voorjaarsbrunch

Beste ouders, scoutsjes en scouts, vrienden,

Het éénheidscomité en de leiding van de 264ste F.O.S. De Vlievleger nodigen jullie allen uit op zondag 17 april 2016, voor onze negende

VOORJAARSBRUNCH
Wij durven denken dat, wie er de afgelopen jaren bij was, nu al gaat watertanden.

Wat mag je verwachten? Salades in allerlei gedaantes, soepje, spek en eieren, quiches, broodjes, krentenbrood, pannenkoekjes, en nog heel wat ander onvoorspelbaar onvoorstelbaar lekkers.
Fruitsap, koffie, thee, chocomelk…….

Van 10 u tot 13 u kan je je in onze lokalen te goed doen aan dit alles. We vragen hiervoor 10 € voor volwassen, 5 € voor kinderen tusen 3 en 12 jaar, jonger dan 3 jaar: gratis. Alleen voor Cava vragen we een supplement (per glas of fles).

Dit jaar kunnen we wellicht de verdere isolatiewerken van de lokalen laten uitvoeren. Verder moeten we ook eens ons tentenbestand onder de loep nemen: de tentzakken zijn aan vervanging toe, en we hebben een extra tent nodig. De opbrengst van de brunch zal hiervoor alvast zeer welkom zijn.

Gelieve in te schrijven vòòr maandag 11 april. Dit kan telefonisch op een van de onderstaande telefoonnummers, bij iemand van de leiding, of door een mailtje te sturen naar elsvalvekens@hotmail.com.

Alvast bedankt en tot 17 april!

Het éénheidscomité De leiding

Ondergetekende (graag in hoofdletters)…………………………………………schrijft in voor

………….volwassenen x 10 € = ……..€
………….kinderen tussen 3 en 12 jaar x 5 € = ………€

No tags.