De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Bericht van de seniors


Beste vrienden van de scouts

 

Een nieuw scoutsjaar betekent een nieuwe lichting Seniors. Om onze jaren als lid van de scouts af te sluiten, gaan we deze zomer op buitenlands kamp. Om dat mogelijk te maken, organiseren we een jaar lang allerlei activiteiten. Naast de wijnverkoop doen we ook een ouderfuif, een quiz en een jongerenfuif. Ook voor kleine klusjes staan we steeds klaar. Hebt u een klusje dat u liever laat doen door onze seniors stuur dan een mailtje naar podolskimilo@gmail.com of spreek ons gerust aan op de scouts. We zullen jullie steeds op tijd op de hoogte brengen van onze naderende activiteiten.

 

Nu het scoutsjaar enkele weken bezig is, komt onze eerste activiteit dichterbij. Naar jaarlijkse gewoonte is dit een wijnverkoop waarvan de opbrengst integraal naar ons buitenlands kamp zal gaan. De wijnproefavond gaat door op vrijdag 4 november in de scoutslokalen (Schoolstraat 13, Kessel-Lo). Met de hulp van een professionele wijnproever van wijnhandelaar Bu-V Werchter is dit het ideale moment om enkele bubbels en wijnen voor de feestdagen uit te kiezen. We starten om 19u00, maar ook later aansluiten is mogelijk. Wij voorzien hapjes. Je kan nadien de wijnen bestellen die je goed hebben gesmaakt. Wij zullen ervoor zorgen dat ze bij u zijn voor de start van de feestdagen.

Meer informatie over de wijnverkoop vind je in deze brief: Wijnbrief-2017

 

Alvast bedankt voor de steun!

 

Gaspar, Lieve, Leonie, Jeff, Noah, Winde, Tuur, Yonathan,

Wannes, Gunnar, Milo

No tags.