De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Oudercafé

 

Beste ouders/sympathisanten van de scouts

 

Op 24 februari is het weer tijd om onze jaarlijkse traditie voort te zetten: het oudercafé! We nodigen jullie uit om gezellig een drankje te komen drinken en een hapje mee te pikken in aanwezigheid van sympathiek scoutsvolk. Volledig uit de bol gaan is natuurlijk ook toegestaan. De opbrengst van dit gebeuren gaat integraal naar de geldpot voor het buitenlands kamp van onze seniors. We gaan naar Polen!

De festiviteit gaat door in De Regenboog, schoolstraat 2 in Kessel-lo. Het aanvangsuur van de dans/het café is om 21u. We vragen 5 euro inkom, in ruil voor een gratis glas cava en een avond vol plezier. Wij kijken er al vast naar uit, jullie hopelijk ook!

 

Tot dan?

 

Het seniorteam

No tags.