De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Eenheidsuitstap

Dag allemaal

Om te vermijden dat we zaterdag omwille van de treinstaking ergens tussen Leuven en de Nekker stranden, hebben we besloten om de eenheidsuitstap dichter bij huis te laten doorgaan. We zullen met de hele groep de dag doorbrengen in het Provinciaal Domein van Kessel-Lo. Het wordt mooi weer, dus neem zeker een zwembroek, zonnecrème en een hoofddeksel mee. Vergeet ook jullie t-shirt en das van de scouts niet aan te doen.
Om misverstanden te vermijden behouden we de afgesproken plaats en tijd van vertrek en terugkomst. We spreken dus nog steeds af om 9u aan het station van Leuven (Martelaerenplein) en zijn daar terug tegen 17u30.
De prijs van de uitstap is hierdoor maar €5. Gelieve gepast geld mee te nemen.
We hebben er nog steeds veel zin in!
Tot zaterdag.
De leiding
0498263613
PS. We maken graag van de gelegenheid gebruik om jullie eraan te herinneren jullie zo snel mogelijk in te schrijven voor kamp.
No tags.