De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Scouts tijdens de paasvakantie

De scouts blijft tijdens de paasvakantie gewoon doorgaan. We hadden eerder gecommuniceerd dat vanaf april al de takken opnieuw vergadering zouden hebben van 14 tot 17 uur, maar we moeten helaas op die beslissing terugkomen.

Uurregeling

Het lijkt ons verstandig om in de huidige situatie de groepen nog zo veel mogelijk van elkaar te scheiden en drukte aan het begin/einde van de vergaderingen in de schoolstraat en aan de lokalen te vermijden. Onze excuses voor deze wijziging.

Dus de huidige regeling blijft behouden: (voorlopig tot zaterdag 17 april)
  • bevers en welpen: van 14 tot 17 uur
  • jonggivers en givers: van 17.15 tot 19.15 uur

Geen scouts op 24 april

Op zaterdag 24 april zal het voor niemand scouts zijn want de leiding gaat opruimen én het kamp al wat voorbereiden.

Registreren via KEEO 

We merken de laatste tijd dat er meer en meer ouders vergeten om hun kinderen te registreren voor de vergaderingen op het ouderportaal KEEO. Gelieve daaraan te denken en dit in orde te brengen vóór zaterdag. Zo kan de leiding op voorhand de (eventuele) bubbels van 10 maken. Verder is registratie in kader van de contactopsporing verplicht.

De nieuwe vergaderingen zijn toegevoegd op Keeo en open voor inschrijving. Heb je nog geen inlog voor Keeo gekregen? Stuur ons een mailtje!

De givers laten zelf weten aan hun leiding of ze komen.

Steun ons via Trooper 

Door corona kunnen we bepaalde winstgevende activiteiten zoals de brunch niet organiseren. Daarom doen we bij deze een warme oproep om ons te steunen via het platform Trooper. ?Wil je iets kopen op collect&go, takeaway, bol.com…?  Surf eerst naar onze Trooper pagina en klik dan op een van de online winkels. Het kost jullie enkele seconden en levert ons wel een klein bedrag op, zonder dat jullie iets extra moeten betalen. En, alle kleine hoeveelheden helpen ons al een pak vooruit! Je kan onze trooper link steeds vinden op onze site.

Alvast duizendmaal dank!

Met vriendelijke (scouts)groeten,
De eenheidsleiding
No tags.