De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Start nieuwe scoutjaar

Beste ouders, liefste leden

Omdat de leiding nog twee weken vakantie heeft en daardoor onderbemand is, zien wij ons genoodzaakt het scoutsjaar pas te starten op zaterdag 19 september. Op die manier zijn we zeker dat er genoeg leiding is om jullie kinderen op te vangen en het scoutsjaar op een fijne manier in te zetten!

Zoals gewoonlijk blijven de leden in september nog twee zaterdagen in de groep van vorig jaar. Op 3 oktober is het dan overgang, waarbij de oudste leden van elke tak wisselen en de nieuwe leiding bekendgemaakt wordt. De zaterdag daarna, op 10 oktober, mogen ook de ouders kennis komen maken met de leiding op het FOStival. Een uitnodiging daarvoor volgt in de loop van september.

In tussentijd kunnen jullie volop genieten van de foto’s van het kamp, die je hier vindt.

Wij hopen op jullie begrip en kijken er naar uit jullie terug te zien!
Groeten,

de leiding

 

Een overzicht:

05/09 geen scouts

12/09 geen scouts

19/09 eerste vergadering

26/09 vergadering

03/10 overgang

10/10 FOStival (uitnodiging volgt)

No tags.