De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Uitnodiging FOStival

 

Dag ouders en Vlievlegervrienden,

Het éénheidscomité en de leiding van de 264ste FOS  “De Vlievleger” zouden het geweldig vinden  jullie te mogen verwelkomen op ons

 FOStival

Je kan hiervoor terecht in onze lokalen op zaterdag 10 oktober 2015. Om 16u worden jullie verwacht voor een openingsact van de nieuwe leidingsgroep, gevolgd door actjes van jullie kinderen. Jullie hoeven die avond zelfs niet te koken, want je kan vanaf zowat 17u30 aanschuiven voor heerlijke balletjes, met of zonder vlees, in een groenten-tomatensaus. (Vanaf dat moment is de leiding niet meer verantwoordelijk voor de kinderen.)

De  seniors zullen een heerlijk dessertenbuffet verzorgen waarvan de opbrengst dient voor hun buitenlands kamp. Dessertjes zijn wel nog apart te betalen.

Er zullen ook wat tweedehandsscoutskledingstukken te koop zijn tijdens het FOStival. Heb je nog scouts-t-shirts of scoutshemden die te klein zijn? Breng ze vooraf binnen bij de leiding en wij verkopen ze door aan een democratisch prijsje (opbrengst voor de scoutskas). Ook de verloren voorwerpen van het voorbije jaar worden nog eens uitgestald.

De opbrengst van het etentje komt ten goede aan de werking van onze eenheid en aan het onderhoud van de lokalen: de andere heflt van de lokalen wordt dit najaar nog geïsoleerd!

Bovendien is het een prettige gelegenheid, vooral voor de ouders van nieuwe leden, om elkaar en de leiding te leren kennen. We hopen dat jullie met velen aanwezig zullen zijn: het doet de leiding  -en de lokalen!- deugd als ze een duwtje in de rug krijgen voor hun enthousiasme.

Je kan je inschrijven door een mailtje te sturen naar elsvalvekens@hotmail.comof door te bellen op één van de onderstaande telefoonnummers, of natuurlijk door onderstaand strookje volledig ingevuld terug te bezorgen aan iemand van de leiding, en dit liefst vóór 6 oktober 2015.

Alvast bedankt en graag tot dan!

 

Het éénheidscomité                                                                de leiding

 

 

 

____________________________________________________________________________________________________________

Ondergetekende (graag in hoofdletters)

 

………………………………………………………………………………………………………………….schrijft in:

 

Volwassenen:  aantal personen vleesballetjes:…………………. (10 euro per persoon)

aantal personen vegetarisch:…………….  (10 euro per persoon)

 

Kinderen: (jonger dan 12 jaar)

aantal kinderen vleesballetjes:  …………………………..….. (5 euro per persoon)

aantal kinderen vegetarisch:   …………………………(5 euro per persoon)                                                                                                                       ——————————————————————————–

 

Totaal = ………….€

No tags.