De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Wijnverkoop

Dag Ouders en vrienden van de scouts! Naar traditie organiseren de Seniors ook dit jaar een wijnverkoop ten voordelen van hun buitenlandskamp.

Alle informatie over de wijnen kan u terug vinden in onze wijn ‘catalogus’ en bestellen kan via het bestelformulier. De deadline voor het inleveren van deze formulieren is 3 december, zo zijn we zeker dat de wijn er nog voor de feestdagen is. Als de wijn gearriveerd is krijgt u een seintje en kan uw bestelling opgehaald worden aan onze scouts lokalen voor of na de vergaderingen.

Dit jaar hebben we nog een primeur, indien u binnen een straal van 15km rond de scouts lokalen woont, wordt de wijn aan huis geleverd voor 3,5€. Zodra de wijn er is wordt er een datum gekozen in overeenstemming met de koper.

Wil u graag eerst proeven? Dan kan dat ook, op onze wijnproef avond 30 november om 20u!

Met vriendelijke groeten

Het Senior team

bestelformulier-wijn-Fos-2019-def

infoblad wijnen def

No tags.