De Vlievleger

264 FOS open scouting – Kessel-Lo

Login
RSS Feed

Online scouts zaterdag 21 maart

Om het scoutsgevoel op zaterdag niet te verliezen, zijn we met de leidingsgroep een concept aan het uitdenken om online scouts te geven. Dit wil zeggen dat we vanaf deze zaterdag in deze groep opdrachten zullen zetten voor de leden. Deze kunnen thuis uitgevoerd worden en de leden of de ouders nemen een foto en zetten die dan als reactie op de opdracht (of via mail doorsturen als je het liever niet in de groep zet). Het wordt een battle tussen de takken, dus per goede opdracht krijgen de groepen extra punten. De winnaar krijgt een verrassing op de eerstvolgende scoutsvergadering!

Maar hiervoor hebben we jullie hulp nog nodig! Voeg jezelf of je ouders toe aan onze Facebook groep en zorg dat alle ouders op de hoogte zijn!

No tags.